Nyheter fra Internett

Arctic Race of Norway 2015

by admin

Det er i midten av august at Arctic Race of Norway vil finne sted, nærmere sagt fra den 13. og frem til den 16. august. Ruten som har blitt satt opp for i år inneholder stort sett ulike flotte steder som hittil er mer eller mindre ukjente for rytterne. I tillegg inneholder årets rute en rekke utfordringer som vil passe for alle slags syklister, uansett hvor erfarne eller uerfarne de er.

I året 2014 var det hele 160 000 nordmenn som fulgte direktesendingene fra dette rittet, og i år vil tallet kanskje øke enda mer. Seerne som skal følge med i år, uansett om det vil være fra veikanten eller fra TV-en hjemme, har utrolig mye de kan se frem til.

Det hele starter faktisk opp i Troms den 13. august, det vil si i Harstad. Denne første etappen vil være på hele 210 km, og bringer syklistene ut av byen og ut til nabokommunene. Denne etappen vil deretter avsluttes med to utrolig intense runder som vil være i Harstad Sentrum. Når det fortsetter neste dag vil de fortsette til Indre Troms og avslutningen for 14. august vil være på Setermoen. Finalen vil ta plass i Nordland fylke, i Narvik.