Nyheter fra Internett

Årets Tippeliga-sesong

by admin

Tippeligaen 2015 er godt i gang, og som vanlig er kampen om plasseringene spennende helt fra første stund. Det gjelder å ikke havne nederst, for da kan man rykke ned til førstedivisjon. Kampen om de tre øverste plassene er også viktige, for alle vil selvsagt bli seriemestere. Foreløpig er det Rosenborg som leder. Bak dem følger Stabæk og Vålerenga. Det er veldig lite som skiller lagene, derfor kan ting endre seg for hver runde.

Rosenborg – en favoritt med mange seire

Mange har Rosenborg som favoritt til å vinne, ettersom Rosenborg er Norges mestvinnende fotball-lag, med hele 22 seriemesterskap og 9 cupmesterskap. Laget har også flere ganger spilt i europeiske ligaer. De to siste sesongene har laget blitt på andreplass i serien, og de blir aldri undervurdert av motstanderne sine.

Helt i toppen ligger også Stabæk

Stabæk har bare vunnet ett seriegull, i tillegg til ett NM-gull, men de har vært topp tre flere ganger, og laget ligger bare to poeng bak Rosenborg på tabellen, derfor skal det ikke mye til før de rykker opp på førsteplass. Kanskje det blir en jevn kamp gjennom sesongen.

Vålerenga har fem seriemesterskap å vise til, i tillegg til tre seriesølv og fire seriebronse. I 2014 havnet laget midt på tabellen, men sesongen 2015 har startet bra for dem.