Nyheter fra Internett

Bilåret 2015

by admin

Bilåret 2015 ser lyst og fint ut, og det er utrolig mange flotte modeller på vei inn i Norge. Det kommer faktisk rundt 25 % flere ulike modeller enn hva det gjorde i 2014. Hittil har det allerede blitt annonsert at det er 200 nye modeller som er på vei inn, og hvem vet? Kanskje det er enda flere enn dette som blir annonsert senere i år.

Det var en lanseringsfest som tok sted rett etter nyttår, og den evigvarende kampen mellom VW Passat og den nye Ford Mondeo satte selvfølgelig i gang. Det betyr med andre ord at alle de flotte nyhetene vil slippes på rekke og rad – og i løpet av ganske kort tid. I tillegg til de to nevnte bilene, kan bilelskere også se frem til to nye Smart-modeller som skal bli lansert på det norske markedet. Det er utrolig spennende da dette er en bil som er utrolig populær i Norge allerede i dag.

De store lanseringene kom derimot ikke før februar og fortsetter utover hele året. Det er dog liten tvil om at det er i år at alle de oppladbare hybridene vil dukke opp, i takt med samfunnets behov for en utvikling som sparer miljøet.