Nyheter fra Internett

Innovasjon Norge kutter i 2015

by admin

Når statsbudsjettet for 2015 ble ugitt var det tydelig at det var en god del endringer som skulle på plass. I 2015 vil Innovasjon Norge blant annet gi 864 millioner kroner mer som vil gå til nettopp innovasjon og utvikling av det norske næringslivet, noe som er utrolig flott.

Likevel var det flere andre endringer som var veldig tydelige, og de gjaldt blant annet at Innovasjon Norge selv skulle omstilles og effektiviseres. Det dette betyr er at Innovasjon Norge, på akkurat samme måte som de aller fleste selskaper i Norge, må kunne gjøre mer med mindre penger. Det er nok mye vanskeligere enn hva det høres ut som, men det krever rett og slett bare jobb og effektivitet.

Selskapet har derfor satt seg en del mål, nettopp for at de skal kunne sikre relevansen i fremtiden. Dette vil de gjøre ved at de øker fokuset mot kundene, de vil bli tydeligere og mer tilgjengelige med hensyn til selskapets ulike tjenester. Det er med andre ord en ganske krevende tid for Innovasjon Norge, men de er likevel positive til endringene. Det er jo utrolig flott når slike kutt faktisk kan resultere i et tettere samarbeid og bedre strategi innad i et firma.