Nyheter fra Internett

Kle deg som favorittene dine

by admin

Er The Reds, bedre kjent som Liverpool Football Club, dine favoritter på fotballbanen? Fotball er viktig for mange, og mer enn bare et ballspill. Liverpool er enda viktigere for mange supportere. Se for deg den gode følelsen av å smette inn i favorittlagets drakt. Det kan være alt fra den ikoniske helrøde drakten til en god varm topplue nå på vinteren. Tilhørigheten kan du føle uansett.

Samarbeid mellom Nike og Liverpool FC

Nå har Nike blitt hovedsponsor for Liverpool FC. Avtalen trådte i kraft sesongen 2020/21, og Kopshop sørger for at fansen finner et bredt spekter på nettet av favorittlagets klær eller tilbehør. Hva med å friske opp juletreet i år med Liverpool FC-kuler eller andre effekter? For de som er ekstra glade i julen, kan en god og varm julegenser med logoen til laget sørge for å skape god stemning i hjemmet.

Liverpool og Nike setter rekord sammen

At den nye avtalen mellom Nike og Liverpool FC har vært kontroversiell, kan TV2 melde på sine nettsider. Den tidligere draktleverandøren New Balance var uenige i prosessen, og gikk til sak mot Liverpool. Saken ble likevel vunnet av fotballaget. På nettsiden Essentiallysports spekuleres det i en svimlende sum på avtalen. Dersom ryktene på summen stemmer betyr det at avtalen er den dyreste sponsoravtalen i England noensinne.