Nyheter fra Internett

Liverpools suksessfulle utvikling

by admin

Det engelske fotballaget Liverpool har lenge vært en klar favoritt blant fotballinteresserte, både blant nordmenn og engelskmenn. Klubben har sine røtter langt tilbake i tid, og ble faktisk stiftet så tidlig som i 1892. Siden den gang har «The Reds» hatt fantastisk oppmøte på sine kamper, særlig når de spiller hjemmekamper på Anfield Stadium.

Liverpool har hatt stor suksess de siste tiårene, både i hjemlandet og i Europa. Briter har alltid har vært kjent for sin store fotballinteresse, og har heiet Liverpool oppover på tabellene. Det er midlertid mange utenfor Storbritannias grenser som også har fattet interesse for Liverpool, som har dannet lokale supporterklubber i sine egne land.

2019-sesongen

Hittil i 2019 har Liverpool oppnådd en enorm suksess, både økonomisk og med tanke på resultater. Laget havnet på andreplass i Premier League, kun slått av tabelltoppen Manchester City. Liverpool har fortsatt sjansen til å vinne Champions League-finalen, og en seier her vil virkelig være en fjær i hatten for manager Jürgen Klopp.

Selv om Liverpool ikke nådde helt opp i Premier League, så har laget vist en enorm framgang i 2019. Antallet supportere øker stadig, og interessen for laget fortsetter å vokse, også i Norge. Har du ikke allerede supporterutstyr, så kan du for sesongen 2019/2020 vise din støtte ved å kjøpe Liverpools hjemmedrakt på Kopshop.no.

Liverpools trofaste supportere

Det er få fotballag som har mer trofaste supportere enn Liverpool, dette stjernespekkede laget appellerer til alle aldersgrupper og samfunnslag. Fanskaren til laget vokser, og Liverpool-supportere er som en stor familie som uttrykker støtte og samhold gjennom blant annet å kle seg i Liverpool-drakter, caps eller andre klær som t-skjorter og gensere.

Liverpool har selvfølgelig en offisiell supporterklubb i Norge, med nesten 50 000 medlemmer. Hva er vel en bedre gave til en Liverpool-fan enn en ekte LFC-suvenir? Du finner et godt utvalg rariteter du kan samle på. En ekte Liverpool-supporter vil aldri bytte side, så dette er definitivt en gave for livet.